zuppa di legumi e cereali

zuppa di legumi e cereali

farfalle al pesto di pistacchio e salmone

farfalle al pesto di pistacchio e salmone

panini al kefir di latte

panini al kefir di latte

chiacchiere di carnevale

chiacchiere di carnevale

cantucci salati

cantucci salati

plum cake al kefir

plum cake al kefir

biscotti al miele

biscotti al miele

 pasta frolla vegana

pasta frolla vegana

cornetti al kefir

cornetti al kefir

pan bauletto 3 colori

pan bauletto 3 colori

terrina di cavolfiore gratinato in salsa Mornay

terrina di cavolfiore gratinato in salsa Mornay

liquore al mandarino

liquore al mandarino

Panzerotti With Gorgonzola And Dandelion

  • Dosi 2 Persone
  • Preparazione 1h
Panzerotti With Gorgonzola And Dandelion

the potatoes make the dough soft

Ingredienti

  • 500 gr Semi-wholemeal flour
  • 100 gr Mother yeast
  • 50 gr Potato flakes
  • 270 ml Warm water
  • 50 ml Olive oil
  • 25 gr Barley malt
  • 400 gr Dandelion
  • 130 gr Gorgonzola
  • 200 gr Ricotta Or Cream Cheese
  • 1 Teaspoon Honey

Preparazione

  1. Step 1
  2. First prepare the dough. mix flour and potato flakes. Melt the sourdough with part of the water and the malt, add to the flour, little by little water remaining, work well, and when it is combined add the oil in several times and the salt. Work until the dough is smooth and elastic. At this point put in a warm bowl to rise. Meanwhile prepare the filling. Wash and boil the dandelion for 5 minutes, drain, squeeze well and chop finely. Combine the gorgonzola, ricotta, mix well. Once it has risen, roll out the dough that is not too thin and fill. Leave to rise for another hour, brush with honey diluted in a little water and sprinkle with poppy seeds Bake for the first 10 minutes at 250 degrees, lower the temperature to 200 and leave for another 10 minutes, until the surface is golden
  3. Birra da abbinare
  4. Scegli la birra da abbinare a questo piatto direttamente su Voglio Una Birra

Ricette in Evidenza

zuppa di legumi e cereali
Bassa

zuppa di legumi e cereali

farfalle al pesto di pistacchio e salmone
Bassa

farfalle al pesto di pistacchio e salmone

panini al kefir di latte
Alta

panini al kefir di latte

chiacchiere di carnevale
Bassa

chiacchiere di carnevale

cantucci salati
Bassa

cantucci salati

plum cake al kefir
Bassa

plum cake al kefir

Ti sta piacendo la ricetta, condividila con i tuoi amici


Scrivi la tua ricetta

Richiedi le tue credenziali, scrivici su Instagram

Scrivi Ricetta

Il tuo ricettario sempre online

Ricettario
Voglio Una Birra
Voglio Una Birra

© 2022 - Pepe Rosa In Tavola

Learn More Abount Privacy